Week van de stenen Winkel

by | apr 24, 2023 | Nieuws

 

 

 

Een winkel starten

Ooit was het een droom, nu mag ik dagelijks bezig zijn met het helpen van mijn klanten. Die klanten (jij/jullie dus) blij maken met iets moois is het liefste wat ik doe. Het is ontzettend fijn om op deze manier iets te kunnen betekenen voor mensen in Zuid-Limburg die graag bezig zijn met hun naaimachine.

Samen met de winkel dragen wij een steentje bij aan de leefbaarheid in ons prachtige Heuvelland. En doordat je koopt bij In den Schroer, help je ook mee! Om te laten zien wat er zoal gebeurt in onze winkel, ook achter de schermen en op de momenten dat de winkel niet regulier geopend is neem ik jullie mee met onze bezigheden. Dat gebeurt via onze social media kanalen, Facebook en Instagram. Volg je ons nog niet , dan is dit een goed moment. Leef je liever zonder? Kijk dan regelmatig op ons Blog, daar ga ik de berichten ook posten.

Dit allemaal in aanloop naar de “Week van de stenen winkel”, een week waarin landelijk aandacht is voor de kracht van lokale stenen winkels. Deze week vindt plaats van 8 tot en met 14 mei aanstaande. Deze week maken wij de winkel extra bijzonder met een surprise voor elke klant.

Mis nooit een bericht, meld je aan voor onze nieuwsbrief!