Dinsdag 25 april Hoe zag de dag eruit?

by | apr 25, 2023 | Nieuws

Wat doe ik zoal op een dag dat de winkel gesloten is. Vandaag is het dinsdag 25 april.
Vandaag was volgepland, de Hilco, Toptex en Fabriligy collectie uitgekozen voor herfst/winter 2023-2024.
Dat is heel leuk om te doen, maar zeker ook zo spannend. Heel veel keuze stress want dit zijn grote collecties, heel mooie collecties ook. Eigenlijk wil ik alles, maar helaas dat kan niet, dat past zelfs niet in onze nieuwe winkel. om 9.30 uur begonnen, om 17.00 uur was het klaar. Moe maar tevreden de heren vertegenwoordigers uitgezwaaid.

Kopje thee mee en zoals aan Peter belooft een lockmachine uitproberen. Soms gaat dat snel, soms heb je wel heel veel proef lapjes nodig en dat was vandaag het geval. Eind goed al goed, hij loopt weer netjes.

 

 

 

 

Vanavond had ik nog een afspraak voor uitleg van een Pfaff ambition 620. Deze mooie machine heeft veel mogelijkheden en die lopen we dan door. De klant gaat zelf achter de machine zitten en ik geef aanwijzingen en laat vanalles en nog wat uitproberen. Maak een knoopje, een knoopsgat, naai rekbare stof, hoe ga je het best over héle dikke hobbels, welke steken zijn mooi en praktisch, waarvoor gebruik je ze, maak een woord, een steken reeks en gebruik vooral het schaartje. Vraag alles wat je vragen wil, probeer alles wat je proberen wil. Verkocht!
21.45 uur Klaar voor vandaag, met een kopje thee bankhangen met mijn haakwerk. Fijne avond, morgen verder.

Mis nooit een bericht, meld je aan voor onze nieuwsbrief!