Tijdens openingstijd

by | apr 29, 2023 | Nieuws

Het voornemen elke dag een bericht is geen werkelijkheid geworden. Donderdag en vrijdag waren drukke dagen in de winkel. Klaar was ook even klaar.
Wat hebben we gedaan de afgelopen dagen:
* Heel veel lieve klanten ontvangen, mooie gesprekken gevoerd en prachtige spullen verkocht.
* Heb je geen vervoer, dan haalt Peter je machine op voor reparatie of onderhoud. Zo kwam hij terecht bij de “ridderzaal”. Da’s dan toch wel erg leuk.

 

 

*Een machine die voor onderhoud bij ons binnen komt, wordt “uitgekleed”, schoongemaakt, nagekeken en natuurlijk ook weer netjes “aangekleed”.

 

 

 

 

 

* Nabestellingen werden geleverd, mooie jacquard voering in verschillende kleuren, crêpe stoffen, tencel-katoen is er ook in nog meer zomerse kleuren.

 

 

 

 

En natuurlijk nieuwe kleuren uit de Fabrilogy serie. Voor degene die het interessant vinden heb ik hieronder de uitleg van de certificering bijgevoegd.

Wereldwijde organische textielstandaard GOTS


Fabrilogy streeft de filosofie na dat textiel ooit uitsluitend gemaakt zal worden van duurzame en regeneratieve grondstoffen . Maar net zo belangrijk zijn de sociaal-economische factoren rond de fabricage en distributie van het textiel. Het GOTS-zegel zorgt voor volledige traceerbaarheid van alle verwerkingsstappen van de velden tot aan de winkel ( farm-to-store ). Alleen het gebruik van materialen en werkwijzen die hand in hand gaan met de strikte specificaties van de GOTS-richtlijnen zijn toegestaan . Bijna al onze stoffen zijn GOTS gecertificeerd.

OEKO-TEX STANDAARD 100


OEKO-TEX Standard 100 productklasse I is een kwaliteitskeurmerk met hoge normen. Om certificering voor een artikel te krijgen, is het verplicht om te slagen voor een test op schadelijke stoffen bij het Hohenstein Instituut . Daarnaast worden kwaliteit , conformiteit en vooral duurzaamheid continu gecontroleerd en gegarandeerd. OEKO-TEX Standard en het Hohenstein Institute zijn bekend en hebben het vertrouwen van klanten. Net als bij het GOTS-zegel wordt ook waarde gehecht aan traceerbaarheid en transparantie .

Mis nooit een bericht, meld je aan voor onze nieuwsbrief!