Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden / Verzendkosten / Disclaimer

Bedrijfsgegevens:

www.indenschroer.nl is de webshop van In den Schroer dames- en kinderstoffen

Adres:  

In den Schroer dames- en kinderstoffen

Oude Baan 32 6286 BE Wahlwiller

e-Mail:

info@indenschroer.nl

 

Internet: www.indenschroer.nl
Telefoon: +31 (0)6 83552813
Eigenaar:  Aimée Bindels
Bank: KNAB Nederland
IBAN : NL12 KNAB 0258 1975 87
BIC (swift):      KNAB12H
BTW nr:  NL001838419B77
KvK nr: 14092684
   

 

Algemene Voorwaarden:

Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Type en/of drukfouten voorbehouden. De zending wordt verzorgd door PostNL.

Verzendkosten: 
  LAND VERZENDKOSTEN VERZENDCONDITIES
  Nederland € 4,00 Brievenbuspost
    € 6,00(boven € 50,- gratis) Aflevering  met Track & Trace
    € 18,- (Rembours) Betaling via postbode, aflevering huisadres, Track & Trace
  België € 7,50(boven €100,- gratis) Brievenbuspost of pakketpost *
  Duitsland € 7,50 (boven €100,- gratis) Brievenbuspost of pakketpost *
  Denemarken € 14.25 Brievenbuspost of pakketpost *
  Frankrijk € 14.25 Brievenbuspost of pakketpost *
       
  Italië € 14,75 Brievenbuspost of Pakketpost *
  Luxemburg € 11.75 Brievenbuspost of pakketpost *
  Noorwegen (geen BTW) *** € 21,75 Brievenbuspost of pakketpost *
  Oostenrijk € 14,00 Brievenbuspost of pakketpost *
  Spanje € 16,00 Brievenbuspost of pakketpost *
  United Kingdom***(geen BTW) € 11,75 Brievenbuspost of pakketpost *
  Zweden € 19,50 Brievenbuspost of pakketpost *
  Zwitserland (geen BTW) *** € 21,75 Brievenbuspost of pakketpost *
  Europa, andere landen ** / *** € 19,95 Brievenbuspost of pakketpost *
  Wereld, overige landen (no VAT)  *** € 30,30 Brievenbuspost of pakketpost *

* Pakketpost:

– Zendingen zwaarder dan 2 kg of pakketjes dikker van 3 cm worden verstuurd als pakketpost.
– U ontvangt een Track & Trace code (opvolging van zending).
– Handtekening voor ontvangst is vereist. (alleen buitenland)
– Pakketje is verzekerd tot € 500,- (alleen buitenland).

** Europa, andere landen:

Suomi (Finland), Norge (Norway), Polska (Poland), Suisse / Schweiz (Switzerland), Shqipëria (Albania), Andorra, Bosnia and Herzegovina, Cyprus, ?eská republika (Czech Republic), Eesti (Estonia), Føroyar (Faroe Islands), Gibraltar, (Greece), Greenland, Ísland (Iceland), Latvija (Latvia), Malta, Moldova republic of, Monaco, Portugal, România (Romania), Slovenská republika (Slovakia) and Slovenija (Slovenia).

** Extra toeslagen:

Eventuele extra toeslagen (importheffingen, douane, etc.) voor zendingen naar landen buiten de economische Europese gemeenschap (EEA) zijn voor rekening van de ontvanger.

Bestellingen:

Wanneer u een bestelling heeft gedaan bij indenschroer.nl ontvangt u een bevestigingsmail.
Door het plaatsen van een bestelling verklaart u zich zonder voorbehoud akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, opgesteld door indenschroer.nl.

Betaalmethoden indenschroer.nl

Indenschroer.nl kent verschillende mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

1. Vooruitbetaling:

U kunt het totaalbedrag overmaken naar:

Bank:           KNAB
Rekening nummer IBAN: NL12KNAB0258 1975 87

 BIC:    KNAB12H

t.n.v. In den Schroer stoffen te Wahlwiller onder vermelding van uw ordernummer.

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

2. Paypal:

U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

3. IDEAL :

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Indien uw iDEAL betaling onverhoopt is mislukt, gelieve het orderbedrag dan over te boeken naar onze KNAB rekening o.v.v. uw bestelnummer.

Leveringen:

Wij leveren uitsluitend na ontvangst van een betaling. Betaling vindt plaats via bank overschrijving, PayPal of iDEAL. Na ontvangst van betaling worden de artikelen verzonden.

Levertijden:

Bestellingen worden over het algemeen de dag van betaling verzonden (u ontvangt het  track and trace nummer van uw pakket) en binnen enkele dagen na betaling afgeleverd door PostNL. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen twee tot tien werkdagen geleverd. De bestelling wordt op werkdagen ( van maandag tot en met zaterdag (met uitzondering van feestdagen) afgehandeld.

Bestelling zelf afhalen:

De verkoop vindt plaats via onze online stoffen webwinkel. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelling in onze “stenen ”winkel af te halen. U komt tijdens de openingstijden van In den Schroer stoffen of u maakt telefonisch een afspraak op een tijdstip dat beter uitkomt.

Ruilen & Retourneren:

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan kenbaar te worden gemaakt binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuur nummer te vermelden. Producten die voor u op maat gemaakt of gesneden zijn (stoffen), kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw banknummer (IBAN) nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan indenschroer.nl  heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Afkoelperiode:

Volgens de wet Koop of Afstand heeft u het recht (een deel van) uw bestelling te ruilen dan wel te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u gemaakte producten of speciaal voor u bestelde producten zoals bijvoorbeeld stof die op maat voor u is afgesneden of kleding die voor u op maat is gemaakt. De artikelen dienen, niet gebruikt, in ongeschonden staat, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling (voldoende gefrankeerd) weer in ons bezit te zijn.

Wilt u iets ruilen? Neem dan eerst via mail contact met ons op zodat we het artikel vast voor u kunnen reserveren. In overleg sturen wij na ontvangst van uw retour het nieuwe artikel op.

Wilt u iets retour sturen? Na ontvangst van uw retour storten we direct het aankoopbedrag per omgaande terug op uw rekening. De verzendkosten zijn voor de koper. U kunt artikelen retour zenden naar:

In den Schroer dames- en kinderstoffen, Oude Baan 32, 6286 BE Wahlwiller, Nederland.

Indien u na het versturen van de te retourneren artikelen nog vragen hebt, kunt u deze vraag mailen naar info@indenschroer.nl o.v.v. “retouren”, of u neem telefonisch contact op.

Aansprakelijkheid:

De kleuren van de getoonde artikelen proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleurinstelling en mogelijkheden van beeldscherm, lichtval, etc. kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet  voor 100% garanderen. Retouren op grond van lichte kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren. Bij twijfel bel of e-mail ons met uw vragen. Wij zullen onze uiterste best doen u zo snel mogelijk te antwoorden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor druk- en of typefouten, waardoor onopzettelijk een verkeerde prijs is weergegeven. Indenschroer.nl zal de prijs dan z.s.m. aanpassen. Prijswijzigingen voorbehouden. Indenschroer.nl is niet aansprakelijk voor letsel, dat is ontstaan door verkeerd en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

Indenschroer.nl is niet aansprakelijk bij overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij onze leveranciers, stroomstoringen, server- en of computer storingen en transportproblemen.

Alle pakketten en of poststukken worden geleverd aan het door u opgegeven adres. Controleer uw adres voordat u uw order plaatst. Indien een verkeerd adres is opgegeven, geef dit dan zo snel mogelijk door. Als er geen aanpassing is gemaakt, zijn wij niet aansprakelijk voor de verzending en aflevering van het pakket

Copyright:

Niets van deze site mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst schriftelijk toestemming te vragen aan Indenschroer.nl

Disclaimer:

Vrijwaring

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van onze site en de daarin opgenomen gegevens, kunnen wij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site. Indenschroer.nl aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid van de site.

Beweringen en meningen, geuit in artikelen en mededelingen op de pagina’s van deze site, zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de webmaster, de internetprovider of Indenschroer. Indenschroer.nl kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud hiervan en is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die mogelijk voortvloeit uit de betreffende uitingen.

Indenschroer.nl kan er niet voor instaan dat de informatie op deze site geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door jou wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Indenschroer.nl garandeert noch ondersteunt enig product of enige dienst genoemd op deze site, noch staat zij garant voor enige door de vervaardiger van dergelijke producten gedane bewering. Met het oog hierop wordt de gebruiker van deze site altijd aangeraden onafhankelijke inlichtingen in te winnen en/of onderzoek te verrichten voor gebruik van via deze site verkregen informatie.

De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Indenschroer.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Links naar andere websites

Op deze site tref je een aantal links aan naar andere websites. Indenschroer is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Privacy

Waarom hebben we gegevens van je nodig?

We hebben gegevens van je nodig voor het afhandelen van je bestelling en voor het versturen van nieuwsbrieven.

Voor je het verwerken van je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook je telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling laten bezorgen en als het nodig is contact met opnemen bij vragen over je bestelling. Als je bestelling wilt laten bezorgen, geven we je gegevens ook aan de bezorgdiensten.

De gegevens die we van je nodig hebben, zijn ‘noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst’, zoals dit officieel heet. Hiermee bedoelen we dat we je gegevens alleen gebruiken om de door jou bestelde producten bij je te laten bezorgen.

Je account

Als je een account aanmaakt, wordt je een geregistreerde klant van onze webshop. Dit betekent dat wij een klantprofiel opstellen, waarin we jouw bestelhistorie vastleggen. Wij bewaren jouw account en de gegevens totdat je aangeeft dat je deze verwijderd wilt hebben.

In je account op indenschroer.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie en interesses (bijvoorbeeld als we je gevraagd hebben naar je geboortedatum). Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen, zodat je deze makkelijk kan terugvinden.

Als je inlogt met je account, kun je eenvoudig je factuur- en afleveradres, je e-mailadres, je wachtwoord inzien en aanpassen, en of je wel of geen nieuwsbrief wilt ontvangen.

Veiligheid

De gegevens die je bij ons achterlaat, zijn goed beschermd. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Als we jouw gegevens aan iemand anders geven, dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via onze info@indenschroer.nl. Wij gebruiken je gegevens nooit om aan jou andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Al onze klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en producten. Je gegevens verkopen aan anderen, dat doen we ook nooit.

Inzage, aanpassen en verwijderen

Wil je je gegevens inkijken, klopt er iets niet aan je gegevens of wil je je gegevens laten verwijderen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, door een mailtje te sturen naar info@indenschroer.nl. Om je snel te kunnen helpen, vragen we je om je vraag zo duidelijk en volledig mogelijk te stellen. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als je verzoek voor inzage ingewilligd wordt, sturen wij je, op het bij ons bekende e-mailadres, een kopie van alle gegevens die we van je hebben. Bij een aanpassing bevestigen we de nieuwe gegevens naar je. Bij een verzoek voor het verwijderen van de gegevens, bevestigen we dat we de gegevens per aangegeven datum verwijderen en zullen daadwerkelijk uit ons systeem verwijderd worden.

Nieuwsbrieven

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kun je jezelf hier eenvoudig afmelden bij je account. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@indenschroer.nl met daarin het verzoek om je af te melden voor de nieuwsbrief. Dan schrijven wij je uit en ontvang je geen nieuwsbrieven meer. Je kunt je natuurlijk altijd weer aanmelden.

Cookies

Om ervoor te zorgen dat de website www.indenschroer.nl goed werkt en jij fijn kunt winkelen maken we gebruik van cookies.