Over ons

Over ons

Door de liefde voor het zelf kleding maken en het steeds op zoek zijn naar de mooiste, kwalitatief goede en ook nog liefst eerlijk geproduceerde stoffen is deze winkel ontstaan.

Wij vinden het belangrijk om de vakkennis levend te houden, zodat mensen hun eigen creativiteit kwijt kunnen in hun kleding. Als je je eigen kleding maakt (of die voor je man, kind of kleinkind) ben je bezig met kleur, materiaal, patroon en allerhande details. Heerlijk om hierbij een inspiratiebron te kunnen zijn.

Omdat de stoffen die wij verkopen merendeels in Europa worden geproduceerd en heel vaak het öko-keurmerk dragen, zijn het eerlijke stoffen. Door de strenge Europese regelgeving voor verfstoffen en finish producten wordt alles streng onder controle gehouden. En wordt er toegezien op een “eerlijk” arbeidsproces.

Naast een groot aantal exclusieve dames- en kinderstoffen die per seizoen verschillen is er ook een mooie doorlopende collectie in standaard kleuren en kwaliteiten.

In 2007 is de “stenen ”winkel In den Schroer, geopend in Wahlwiller, gevestigd in de eeuwen oude paardenstal van onze boerderij in het Limburgse heuvelland.  Daarnaast is deze web shop ontstaan en leveren we nu kwaliteit en service in heel Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen.

Veel kijkplezier in deze webshop, heeft u vragen, stel ze gerust!!

06-83552813

info@indenschroer.nl

Vriendelijke groet,

Aimée Bindels