winkel-info

Het is onze passie..

In den Schroer staat voor professionele service, producten en begeleiding in de wereld van dames-, kinderstoffen en fournituren. Onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en met zorg samengesteld.

Ook onze naaimachines, lockmachines en borduurmachines zijn met zorg gekozen. Wij geven u graag advies en u kunt bij ons zowel terecht voor reparaties aan uw machines als ook het onderhoud ervan. Bij aankoop van een machines in onze winkel krijgt u gratis les zodat alle opties die de gekochte machine bezit ook goed gebruikt kunnen worden. Wij verkopen de merken Pfaff, Janome en Juki.

Heeft u al een nieuwe machine, maar zijn er onduidelijkheden? Ook dan kunt u bij ons terecht.

De damesstoffen zijn opgenomen in een brede exclusieve collectie die veelal te zien zijn in bekendere magazines als Knipmode, Burda style, Ottobre, La Maison Victor, Fiber Mood, Fashion Trends, Diana mode enz.

De kinderstoffen genieten dezelfde eis van kwaliteit en zijn veelal te zien in Knip Kids, Ottobre en Burda style

Het merendeel van al onze stoffen zijn geproduceerd en geverfd zonder schadelijke stoffen (Oeko Tex 100 label).

Wij staan u zowel in onze winkel als in onze webshop graag te woord. Uw vraag is onze uitdaging!

 

Ook kunt u bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt van uw machine en/of reparatie. (alle merken) Maak een afspraak en uw machine wordt vakkundig onderhouden en/of gerepareerd.

Openings tijden:

Dinsdag en woensdag op afspraak. (06-83552813)

Donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

In den Schroer Dames- en kinderstoffen

www.indenschroer.nl

Oude Baan 32

6286 BE Wahlwiller   Nederland

Telefoon :  +31 (0)6 83552813

Verkoop :  Aimée Bindels

We spreken Nederlands, Engels en Duits.

E-mail: info@indenschroer.nl

Bank: KNAB

IBAN: NL12 KNAB 0258 1975 87
BIC: KNABNL12H

K.v.K nr. : 14092684

Workshop / naailes

Siersteken, werk jij met alle steken op je naaimachine, gebruik je wel eens een ander voetje als de standaard voetjes? In deze workshop ga je het doen en daarbij ga je naar huis met een leuke tas.

Klik hier voor datum en meer info.

Zakken, van steekzakken tot gepassepoileerde zakken, we gaan ze maken en je neemt een naslagwerk mee naar huis, zodat je altijd op deze workshop kunt terugvallen.

Klik hier voor datum en meer info

Ritsen, van gulp tot blinde, naadrits na deze workshop is het je helemaal duidelijk en mocht dat na verloop van tijd niet meer zo zijn dan kijk je terug in je werkmap.

Klik hier voor datum en meer info

Werken met de lockmachine, er  wordt aandacht besteed aan het inrijgen, naald verwisselen, hoe werkt het differentieel transport en wanneer gebruik  je het, wanneer verander je de steeklengte en de mes breedte en wanneer verander je de draadspanning. We maken een rolzoom, hoeken, bochten, een platte naad en meer.

Klik hier voor datums en meer info